Our Technicians

De technische ondersteuning wordt door Klundert Audiovisueel verzorgd en is hiermee ook wel de allergrootste sponsor van onze stichting

Geluid – Licht -Beeld -Podium – Textiles

Tom Storimans

Ivo Bergmans

Frans Vermast

Our Sound engineers

Enorm trots dat we tijdens onze concerten uit deze drie bijzondere audio-technici kunnen kiezen. Ruim een dag werk aan het inrichten van de tafel, digitale protocollen en dan, zonder echt veel tijd te hebben voor een soundcheck, meer dan 90 audio-kanalen onder controle hebben tijdens het concert.

Will Taubert

Our Light engineer

Ook wordt er veel tijd gestopt in het lichtontwerp. De juiste kleuren bij de gekozen nummers. De enorme passie draagt bij om het geheel weer tot een succesvolle productie te laten slagen.

Bjorn Couwenberg

Our Vj's

Live op het juiste moment kunnen schakelen tussen beelden waarbij emoties, expressies en sferen zorgen voor nog meer beleving.

Yannic van de Klundert

Toine van de Klundert

Our video creators

De juiste visuals, eventuele teksten, aftitelingen en sponsorvermeldingen vallen onder de categorie vormgeving. Bij elk nummer wordt nagedacht wat de passende visuele beelden moeten zijn.

Dennis Huibers

Our wireless transmitter domain controller

Tijdens de events zijn mensen achter de coulissen even belangrijk als de techniek ervoor. De zorg dat alle draadloze systemen in de lucht blijven en dat er storingen op het podium snel opgelost kunnen worden geeft de organisatie een enorme rust.

Yannic van de Klundert

Our Back-stage manager

Het ontvangst van artiesten, kleedkamers plannen, parkeerplaatsen regelen, de juiste microfoon voor de artiesten en tot slot zorgen dat iedereen op tijd op het podium verschijnt.

Lokale omroep voor Oisterwijk

Our Local TV partner

Hoe bijzonder dat we ook verbindingen leggen tussen onze technici en de lokale omroep. Als één team werken alle technische disciplines met elkaar. Een hoogwaardig resultaat als gevolg met mooie herinneringen vastgelegd op beeld.

lovo.tv

Photography

De prachtige foto’s van het evenement zijn vastgelegd door onze top-fotografen

  • Stephan Markus
  • Annita Schepens
  • Tina Heerink
  • Jan Hofsteden

Our staging-crew

Ook willen we het enorme bouwteam van Klundert-audiovisueel niet vergeten. twee dagen tot in de nacht wordt er gebouwd en geprogrammeerd. voor die ene avond. Meteen na het concert staat een flink, fris afbreekteam klaar om alles weer op te ruimen.